Genopladelig LED udendørslampe OLI 310 AB med Bluetooth® højtaler (Campinglampe med magnet og krog / Caravan Lampe til udendørs med højttaler 1x 3W, genopladelig og inkl. USB powerbank)

430 kr.

Opdag OLI 310 AB, den genopladelige LED udendørslampe med Bluetooth-højtaler, der kombinerer lys og musik til camping og udendørs eventyr.

Køb her

Varenummer (SKU): 1121300360908278 Kategori:

Oplev friheden ved at udforske naturen med OLI 310 AB, den ultimative genopladelige LED udendørslampe, der kombinerer funktionalitet med stil. Uanset om du er på camping, til en hyggelig havefest eller blot slapper af på terrassen, vil denne lampe bringe lys og liv til dine udendørs oplevelser. Med dens elegante design og innovative funktioner er OLI 310 AB ikke bare en lampe, men en uundgåelig del af din udendørs livsstil.

OLI 310 AB leverer et blødt og behageligt lys, der kan tilpasses efter dine behov. Med flere lysstyrkeniveauer kan du nemt justere belysningen til enhver stemning, fra det hyggelige lys til romantiske middage under stjernerne til det klare lys, der hjælper dig med at finde vej på din campingtur. Den genopladelige funktion sikrer, at du altid har lys, når du behøver det. Den har en imponerende batterilevetid, så du kan nyde lange sommeraftener uden at bekymre dig om at løbe tør for strøm.

Hvad der virkelig adskiller OLI 310 AB fra andre udendørslamper, er den integrerede Bluetooth-højttaler. Forvandl din udendørs oplevelse til en fest med dine yndlingsmelodier. Uanset hvor du befinder dig, kan du nemt streame musik fra din smartphone via populære musikapps. Den kraftige 3W højttaler giver tydelig og fyldig lyd, så du kan svinge dig til rytmen af din yndlingsmusik, mens du nyder naturen. Det er ikke bare en lampe – det er din personlige musikafspiller, der er klar til at underholde dine venner og familie, uanset hvor I er.

OLI 310 AB er også designet til at modstå elementerne. Den robuste konstruktion med vandafvisende egenskaber sikrer, at lampen kan klare regnvejrsdage og fugtige forhold. Den er ikke kun praktisk, men også utrolig nem at transportere. Den særlige magnetiske bund og det smarte ophængningssystem med krog giver dig mulighed for at placere lampen, hvor det passer dig bedst – enten hængende fra trægrene, på teltet eller bare stående på jorden.

En anden genial funktion er den indbyggede USB-powerbank, som gør det muligt at oplade dine enheder, når du er på farten. Glem alt om at bekymre dig om, hvorvidt din telefon har strøm, mens du nyder et weekendophold. Med OLI 310 AB har du altid en nød-strømkilde lige ved hånden.

Gør dine udendørs eventyr endnu mere mindeværdige med OLI 310 AB. Det er ikke blot en lampe – det er din følgesvend til lys og musik under åben himmel, en lampe der bringer liv, glæde og uforglemmelige stunder ind i din tilværelse. Gør dig klar til at skabe nye minder og oplevelser med denne innovative lampe, der kombinerer det bedste fra to verdener.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Genopladelig LED udendørslampe OLI 310 AB med Bluetooth® højtaler (Campinglampe med magnet og krog / Caravan Lampe til udendørs med højttaler 1x 3W, genopladelig og inkl. USB powerbank)”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.